Autolaadkranen

Autolaadkranen van Atlas

Atlas autolaadkraan

Technisch Handels- en adviesbureau Steeho is importeur van Atlas autolaadkranen in de regio Zuid-Holland. De autolaadkranen komen direct uit Delmonhorst in Duitsland vanuit de fabriek. Door het officiële dealerschap worden onderdelen, indien niet bij ons op voorraad, vrijwel altijd binnen 24 uur bij ons geleverd worden vanuit de fabriek.

Atlas heeft een grote verscheidenheid aan autolaadkraan uitvoeringen, een aantal voorbeelden:

  • autolaadkranen met- of zonder kniehevelsysteem
  • autolaadkranen met diverse maten hoofdarmen
  • schrootkraanuitvoeringen
  • radiografische afstandsbediening
  • diverse maten afstempeling
Atlas autokranen Rai 2012

De ATLAS autolaadkranen zijn zeer geschikt voor het laden en lossen en grijperwerk, dit danken ze aan de degelijke en zware constructie. De autolaadkranen zijn uitgerust met het ACM-systeem en het SLC-systeem voor veiligheid en nauwkeurigheid.

Atlas is één van de eerste leveranciers van laadkranen. In 1950 werden reeds de eerste kranen afgeleverd, vandaar dat het Atlas-product staat voor een goed en degelijk product vandaag de dag.

Atlas heeft een programma van 2 Ton t/m 100 Ton meter in allerlei configuraties.

Meer informatie over de Atlas autolaadkranen en alle bijbehorende specificaties vindt u hier.

Complete opbouw van autolaadkranen

Steeho verzorgt voor u ook de complete opbouw van de autolaadkraan op de door u gewenste en aangeleverde vrachtauto. Tevens kan deze ook op een boot of op een vast statief opgebouwd worden. Ook is Steeho leverancier van kieperbakken opbouw in combinatie met een autolaadkraan. Dit kan door ons compleet geleverd en opgebouwd worden. Steeho verzorgt ook de levering en opbouw van alle types haakinstallaties van merk AJK.

Recent opgeleverde autolaadkranen

Onderstaand een overzicht van een aantal recent opgeleverde autolaadkranen, klik hier voor meer opgeleverde machines.

Twitter

@Steeho1 volgen