Mini- en midi graafmachines

Terex minigraver

De mini- en midi graafmachines worden vooral ingezet voor het kleinschalige graafwerk. De minigravers zijn er in verschillende formaten en gewichten, maar hebben gemeen dat ze zeer wendbaar en gebruiksvriendelijk zijn. De minigravers worden vooral ingezet bij graaf- en sloopwerkzaamheden waarbij de ruimte beperkt is. Doordat de minigravers erg compact zijn, kunnen ze vaak ook in gebouwen en andere nauwe ruimtes worden ingezet.

Terex mini- en midi graafmachines

'De minigravers en midigravers die door Steeho worden aangeboden zijn graafmachines van Terex en zijn leverbaar in de gewichtsklasse 1.6 tot 12 ton. De minigravers van Terex zijn oorspronkelijk Schaeff machines. Het Duitse product staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Alle TC-modellen beschikken over een Mitsubishi Tier 4i motor. Tevens zijn de TC-modellen uitgerust met een bovenliggende hefcilinder, wat als voordeel heeft dat de hefcilinder niet beschadigd raakt tijdens graafwerkzaamheden. Daarnaast zijn alle belangrijke penverbindingen aan de giek met bussen gelagerd en met een moer afgesloten. Hierdoor is de verbinding altijd na te spannen. De verschillende onderdelen van de TC-modellen zijn goed bereikbaar voor service en onderhoud.

Meer informatie over de Terex mobiele graafmachines en alle bijbehorende specificaties vindt u hier.

Recent opgeleverde mini- en midi graafmachines

Onderstaand een overzicht van een aantal recent opgeleverde mini- en midi graafmachines, klik hier voor meer opgeleverde machines.

Twitter

@Steeho1 volgen