Rups graafmachines

Rups graafmachine atlas

De rups graafmachines worden vooral ingezet bij graafwerkzaamheden op zachte of drassige ondergrond. De rupsen zorgen er daarbij voor dat de graafmachine door het grote draagvlak stabiel blijft en dat de graafmachine zich op deze specifieke ondergrond goed kan verplaatsen. Rups graafmachines zijn zeer geschikt voor zwaar grondverzetwerk en worden ook vaak ingezet bij sloopwerkzaamheden. Ook zijn de kleinere rups graafmachines uitermate geschikt voor werkzaamheden binnen gebouwen of in gebieden waar de ruimte beperkt is.

Atlas rups graafmachines

De rups graafmachines, ook wel rupskranen genoemd, worden door Steeho aangeboden van het merk Atlas. De rups graafmachines van Atlas staan voor maximale graafprestaties, grote ladingen en superieure 'tear-out' en 'break-away' krachten dankzij uitstekende kinematica. De Cummins high-performance motoren zorgen voor een maximaal vermogen en door het nieuwe Rexroth hydraulisch systeem hebben de machines een snelle en gevoelige besturing.

Meer informatie over de Atlas rups graafmachines en alle bijbehorende specificaties vindt u hier.

Ook Terex rups graafmachines

Ook zijn er rups graafmachines van het merk Terex beschikbaar, maar deze worden gecategoriseerd als mini- en midi graafmachines.

Rups graafmachines met een 'short tail'

Ook zijn er rups graafmachines met een 'short tail', deze worden vermeld in de categorie binnendraaiers.

Recent opgeleverde rups graafmachines

Onderstaand een overzicht van een aantal recent opgeleverde rups graafmachines, klik hier voor meer opgeleverde machines.

Twitter

@Steeho1 volgen